четвер, 16 травня 2024 13:33

Трималися за руки: Зеленські на рідкісному фото показалися у вишиванках

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою вперше за довгий час показалися разом.

У соцмережах вони опублікували спільне фото, на якому позували у вишиванках. Володимир одягнув чорну сорочку та штани кольору хакі. Перша леді постала перед камерою у білій вишиванці та чорній спідниці. Образ доповнила золотими сережками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може розрахувати швидкість ракет: Зеленська сказала, ким мріє стати її син

"Видимо чи невидимо, вона завжди під пікселем захисника й під формою рятувальника, під халатом медика, курткою енергетика, вона на волонтері, на вчителеві, на всіх, хто тримає оборону. Наші діти знають її змалечку. Вона - символ єднання всіх поколінь українців крізь століття. Її візерунок такий неповторний, бо вишивається нашими власними справами на полотні, витканому нашими цінностями. За роки спротиву агресії вона стала неформальним одностроєм усіх, хто відстоює людяність, свободу та право на ідентичність. З Днем вишиванки, Україно, українці та друзі України", - написали Зеленські під кадром.

Автор: t.me/FirstLadyOfUkraine
  Володимир і Олена Зеленські
Володимир і Олена Зеленські
Раніше Володимир Зеленський зізнався, що останнім часом діти не запитують його про завершення війни Росії проти України. Доньку Олександру та сина Кирила хвилює, коли їхня сім'я зможе жити разом.
Зараз ви читаєте новину «Трималися за руки: Зеленські на рідкісному фото показалися у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі