пʼятниця, 17 травня 2024 12:53

Наталка Карпа заговорила про розлучення з чоловіком-військовим
4

Наталка Карпа з родиною
Фото: instagram.com/natalkakarpa
Наталка Карпа з родиною
Євген Тєрєхов
Наталка Карпа з родиною

Українська співачка Наталка Карпа переживає кризу в стосунках з чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим.

В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка зізналась, що зараз намагається розібратися, чи є кохання між ними.

"У нас було різне за п'ять років. В перший рік я думала ми взагалі будемо розлучатися. Потім все було дуже класно, з'явилася Злата (донька - Gazeta.ua). Мені розбили серце. У попередніх стосунках я розбивала серце. І навіть жартувала, що може це моя карма. Ми мали різні погляди на сім'ю. Він прийшов до мене і каже: "Наталко, я до тебе охолов". Я знецінювала себе. Людина, яка тебе любила і носила на руках, в один момент нічого до тебе не відчуває… І ти стаєш, ніби непотрібною", - поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костя Грубич розказав, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

Додала, що наразі вони з чоловіком працюють над стосунками.

"У нас дуже тепле спілкування. Є діалог. Ми знову починаємо відкривати одне одному душу. Він зараз на фронті. У нього є інша квартира, він з'їхав. Проте, коли він їде з фронту у відпустку, він їде до мене і каже, що їде додому. Це важливий момент. Ми працюємо над стосунками понад два роки. Все це почалося влітку перед повномасштабною війною", - розповіла Наталка.

За словами артистки, минулого року її адвокат вже готував документи для розлучення.

"Я себе ловила на тому, що у мене залежність (від чоловіка - Gazeta.ua.). І коли я чула від нього слово "розлучення", виступали сльози на очах, а серце калатало. Проте рік тому я сама підготувала документи на розлучення. Документи є, але ми не розлучилися. Минулого літа "Джексон" (позивний Тєрєхова - Gazeta.ua) був на одному завданні в дуже небезпечному місці і, за його словами, це все змінило… Він сказав: "Я переглянув своє життя і знову повернувся до тебе". Ми пробуємо на відстані", - підсумувала Карпа.

Дружина співака Віктора Павліка 29-річна Катерина Реп'яхова пожалілась на проблеми в їхній родині. Блогерка з'явилась у своєму Instagram заплаканою і зізналась, що мусить бути сильною.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа заговорила про розлучення з чоловіком-військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі