середа, 22 травня 2024 15:14

"Дружину бачу частіше" - Зеленський відповів, як часто зустрічається з дітьми
3

Сім'я Зеленських
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Сім'я Зеленських
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський не має можливості часто бачитися з дітьми - 11-річним Кирилом і 18-річною Олександрою.

В інтерв'ю The New York Times лідер країни зазначив, що з дружиною Оленою зустрічається частіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може розрахувати швидкість ракет: Зеленська сказала, ким мріє стати її син

"Бо вона в офісі, а дітей бачу дуже рідко. Якщо є можливість просто поговорити, навіть запитати, що відбувається в школі, наприклад, я запитую в сина, як справи. Він каже, що вони починають вчити іспанську. Мені це цікаво. Я не знаю іспанської, але, мене цікавить тільки час, який я можу провести з ним. Мій син ще маленький. А моя донька, вона вже виросла. Це моменти, які тебе заряджають, дають енергію. Це найщасливіші моменти. Ось тоді я можу розслабитися", - зізнався Володимир.

20 травня виповнилося п'ять років з інавгурації Володимира Зеленського. Найбільшим викликом для нього та дружини Олени стало повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Від 24 лютого 2022 року вони не живуть разом. В інтерв'ю перша леді часто каже, що найбільшою мрією крім перемоги є возз'єднання їхньої родини і довоєнна посмішка коханого. Gazeta.ua пропонує переглянути, як президентське подружжя змінилося за цей час.

Зараз ви читаєте новину «"Дружину бачу частіше" - Зеленський відповів, як часто зустрічається з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі