пʼятниця, 07 жовтня 2011 19:20

Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною

Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною

25-річна російська актриса Ліза Боярська чекає на дитину.

"Незабаром ви самі в цьому переконаєтеся. Довго приховувати живіт неможливо", - наводить "Твой день" слова колеги Лізи по театру. Видання стверджує, що Боярська знаходиться на третьому місяці вагітності.

Однак сама молода артистка не бажає коментувати цю інформацію. Ліза - відомий мовчун, яка ніколи не обговорює з пресою подробиці особистого життя. Втім, її 29-річний чоловік-актор Максим Матвєєв підтримує дружину і теж мовчить.

Після весілля пара продовжує жити на два міста. Ліза Боярська живе і працює в Санкт-Петербурзі, а Максим Матвєєв - у Москві. Його прийняли в трупу МХТ імені Чехова.

Раніше Ліза Боярська розповіла про своє ставлення до дітей і материнства.

"Я знаю стільки доль, коли заради ролі робилися аборти, але цей варіант - до побачення. Всі почекає. Важливіше за дітей нічого не повинно бути. Але не хочеться нічого загадувати. Одне мені завжди було цікаво. Ми всі трохи егоїсти, а артисти тим більше. Складно уявити, як це в твоєму житті з'явиться ... людина маленька, про яку ти повинна будеш думати більше, ніж про себе. У мене, скажімо, з'явився Максим. Я розумію, що тепер я дбаю ще про одну людину. Мені потрібно знати, що він робив: чи поїв, як себе почуває - людина, про яку я дбаю. Але коли буде малюк, про якого треба піклуватися раз в сто більше, і все залежатиме від нього, я не зможу кудись піти, тому що у мене дитина, - мене це трохи лякає. Мама так і каже, що це зміниться, коли народиш".

Зараз ви читаєте новину «Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі