Головний рушій ВПК Путіна - Китай

В американському Конгресі озвучили шалені цифри щодо китайського експорту в Росію, на якому фактично тримається весь ВПК країни-терористки. Що з цим робити?

Китай надає величезну підтримку оборонно-промисловій базі РФ, зокрема 70% потреб у машинному обладнанні і 90% мікроелектроніки вона імпортує з Китаю. Про це заявив у вівторок під час слухань у Сенаті американського Конгресу державний секретар США Ентоні Блінкен.

"Ми не бачили, щоби Китай передавав реальні озброєння Росії для їхнього застосування в Україні. Північна Корея робить це, Іран робить це, Китай - ні. Але ми бачимо, що Китай надає величезну підтримку оборонно-промисловій базі РФ", - зауважив державний секретар США.

...70% усіх верстатів і 90% мікроелектроніки Росія імпортує з Китаю. Блінкен підкреслив, що багато з цього йде на розбудову оборонно-промислової бази, і в результаті, Росія виробляє танки, артилерійські боєприпаси рекордними темпами

За його словами, 70% усіх верстатів і 90% мікроелектроніки Росія імпортує з Китаю. Блінкен підкреслив, що багато з цього йде на розбудову оборонно-промислової бази, і в результаті, Росія виробляє танки, артилерійські боєприпаси рекордними темпами.

Для того, щоби протидіяти цьому, Сполучені Штати роблять відповідні кроки. Насамперед проводиться робота щодо виявлення цих поставок та попередження китайської сторони. За словам держсекретаря США, він говорив про це зокрема напряму Сі Цзіньпіню під час недавнього візиту до Китаю. Крім того, США обговорюють ці питання з європейськими країнами, на торгівлю з якими орієнтується Пекін.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі