На Росії палають нові нафтобази, а росіяни хвалять свою ППО

Безпілотники - гроза російських НПЗ та незамінні помічники ЗСУ. Чи зміниться їхня роль після отримання нової партії озброєнь?

На Росії горять чергові НПЗ - у Смоленській області наші безпілотники вразили цілих дві. Є інформація про влучання по НПЗ, як стверджується, у Воронежі. Також зафіксована потужна бавовна на Новолипецькому металургійному комбінаті - там вибухнули кисневі установки. І тут постає питання - чим поцілили? Адже міністр оборони Росії Шойгу відзвітував, що всі українські безпілотники були збиті доблесною російською ППО. Вона настільки потужна, що перевершує ізраїльський Залізний купол і серед росіян називається "залізною дивізією ППО". Однак - останніми днями ця залізна дивізія активно перетворюється на мертву дивізію.

Тим часом ми очікуємо нового пакету збройної допомоги - зокрема, потужну підтримку з боку Великої Британії, а довгоочікуваний документ про допомогу зброєю, грошима і припасами вже підписаний у Сенаті США. Росіян через це обійняв сум і розпач. Але вони вже обговорюють, куди перебазовувати свої літаки, з яких регулярно скидають на наші позиції та цивільних громадян смертельні КАБи (цієї ночі окупанти знову обстріляли Харків) у випадку, коли в нашому небі з'являться винищувачі F-16. А ще - росіяни вже розмірковують, як виходити з Криму. Однак, щоб це сталося - Україна має зруйнувати Кримський міст.

Очікування скорої допомоги від союзників примушує окупантів осатаніло штурмувати наші позиції і затято рватися вперед, і подекуди їм вдається зайняти нові рубежі. Та доки в українській армії тривав снарядний голод - основним порятунком наших захисників були дрони. Вони вже зайняли у війську свою нішу і надалі їхня роль буде лише зростати.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі