Добрі новини з неба: наші ППО збили стратегічний бомбардувальник

Історично важлива подія: вперше бомбардувальник ворога такого класу збито в повітрі. Наші захисники зробили неможливе?

Ну що, таки справді: російський Ту-22М3 спіткала ціла купа технічних проблем після контакту з нашою ППО, після чого цей ворожий літак став "тяжчим за повітря" і вибув зі складу стратегічної авіації РФ.

...вперше у воєнній історії збито бомбардувальник-ракетоносій, основне озброєння якого (ракета Х-22 з дальністю пуску від 300-600 км) в теорії взагалі дозволяло в будь-якому разі не потрапляти під вогонь протиповітряної оборони...

Можливо, якщо кому важливо - в склад екіпажу цього бомбардувальника входить взагалі-то чотири особи, тобто "концерт Кобзона" таки був. Це подія буквально історично важлива, бо це вперше у воєнній історії збито бомбардувальник-ракетоносій, основне озброєння якого (ракета Х-22 з дальністю пуску від 300-600 км) в теорії взагалі дозволяло в будь-якому разі не потрапляти під вогонь протиповітряної оборони.

Саме через цей фактор раджу взагалі утриматись від спекуляцій "а чим збили", і заодно зупиняти тих, хто захоче поспекулювати. Ну, гарно горів, гарно упав - що ще треба. Заодно пропоную на майбутнє уникати псевдоскептичних версій з розряду "а це росіяни самі збили". Бо логічно: якщо росіяни такі ідіоти, то хто ми тоді, раз проти таких просимо допомогу в усього світу. Ще нюанс - було збито дві надзвукові ракети Х-22 (вперше за час війни), і заодно збито аж 11 ракет типів Х-59/69, якими рашисти ото знищили Трипільську ТЕС.

Ще буквально кілька днів назад глава держави говорив про критичний дефіцит зенітних ракет, а тут раптом різкий скачок спроможностей. Із чого випливає, що справа по додатковим Patriot рухається сильно швидше, чим про це офіційно завляють західні лідери.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі