В американському Конгресі вибухають російські консерви?

У Конгресі палають пристрасті - республіканці всіма силами гальмують голосування щодо допомоги Україні. Це вже дно?

Максимально упорота Марджорі Тейлор Грін почала вносити правки до проєкту допомоги Україні (я думав це жарт, але ні):

- Будь-який член Конгресу, який проголосує за цей закон, зобов'язаний вступити до української армії.

- Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені доти, доки уряд України не проведе вільні та справедливі вибори.

- Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені доти, доки Державний секретар не подасть Конгресу звіт, який підтверджує, що християнські церкви в Україні можуть діяти без втручання уряду.

- Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені доти, доки Україна не закриє всі біолабораторії і не надасть усі дані про такі дослідження уряду Сполучених Штатів.

- Кожна сума, що надається цим законом, зменшується на 100 відсотків, і відповідна сума має бути надана Адміністратору Федерального агентства з надзвичайних ситуацій з метою надання допомоги Лахайну, штат Гаваї (жертвам пожеж).

- Кожна сума, що надається цим законом, зменшується на 100 відсотків, і відповідна сума має бути надана Адміністратору Федерального агентства з надзвичайних ситуацій з метою надання допомоги Східній Палестині, штат Огайо (жертвам краху поїзда).

- Загальна сума асигнувань, передбачених цим законом, передається Генеральному прокурору для ініціювання процедури видворення іноземців, які не мають законного статусу відповідно до імміграційного законодавства.

Усього, до речі, подано 46 поправок. Можете глянути за посиланням. Там ще є про заборону використання допомоги для озброєння та навчання "неонацистського батальйону "Азов". І те саме про 3-ю штурмову бригаду і РДК (але тут чомусь без неонацизму). Усі правки подано республіканцями. Я принципово відмовляюся вивчати регламент роботи Палати представників, краще вже Кафку перечитати, тому не знаю, наскільки це затримає процес. Підозрюю, що не особливо.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі