Бензиновий голод на Росії? І це ми ще не починали!

Лише за три тижні березня російська економіка втратила понад 10% виробництва бензину

Росія зупинила 4 млн тонн потужностей НПЗ після ударів українських безпілотників. Березневий обсяг потужностей, що простоюють на російських НПЗ, в 3,7 рази перевищив рівень запланованого простою потужностей у вихідному річному плані ремонтів і досяг 4 млн тонн, що на 1,15 млн тонн (+39,3%) вище за колишню оцінку для поточного місяця, обчисленої наприкінці лютого.

Сумарний простій первинної переробки на НПЗ рф за січень-квітень 2024 року очікується у розмірі 12,94 млн. тонн, що вдвічі перевищує торішній показник (6,67 млн. тонн). Різкий приріст потужностей, що вибувають у березні, викликаний низкою аварійних виключень первинних установок на НПЗ рф в результаті атак безпілотників.

Росія зіткнулася з різким падінням виробництва бензину після серії нальотів українських безпілотників, удари яких паралізували роботу великих НПЗ "Роснефті" та "Лукойлу"

Росія зіткнулася з різким падінням виробництва бензину після серії нальотів українських безпілотників, удари яких паралізували роботу великих НПЗ "Роснефті" та "Лукойлу". За тиждень, що завершився 24 березня, випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4% і склав 754,6 тисяч тонн. За три тижні російська економіка втратила 10,1% виробництва бензину.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі