Мінімум інгредієнтів – максимум смаку. Тушковані курячі гомілки

Мʼясо виходить дуже ніжним, а підлива класно виступає в ролі соусу

Якщо ви хочете отримати нереально ніжне м'ясо, ці курячі гомілки з овочами – саме для вас. Завдяки тушкуванню м'ясо буде дуже легко відділятися від кістки, до того ж ви отримаєте смачний соус для гарніру. Смакуйте!

Інгредієнти

7 курячих гомілок

1 морква

1 цибуля

3 лаврових листи

2 зубчики часнику

сіль та перець до смаку

Приготування

Дістаньте курячі гомілки. Перекладіть в миску, посоліть та перемішайте. Розігрійте суху пательню та обсмажте гомілки з усіх сторін до рум'яної скоринки. Тим часом наріжте ріпчасту цибулю кубиком, а зубчики часнику – дуже дрібно. Моркву натріть на крупній тертці. Підсмажені гомілки перекладіть в сотейник чи каструлю, додайте овочі та залийте водою так, щоб вона майже повністю покрила курячі гомілки. Додайте 3 лаврових листи, посоліть та поперчіть до свого смаку, але пам'ятайте, що гомілки ви вже солили. Тушкуйте 1 годину на повільному вогні. Потім подавайте тушковані курячі гомілки гарячими та за бажанням використовуйте підливу як соус до гарніру.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі