Мінімум інгредієнтів – максимум смаку. Тушковані курячі гомілки
Мʼясо виходить дуже ніжним, а підлива класно виступає в ролі соусу
Якщо ви хочете отримати нереально ніжне м'ясо, ці курячі гомілки з овочами – саме для вас. Завдяки тушкуванню м'ясо буде дуже легко відділятися від кістки, до того ж ви отримаєте смачний соус для гарніру. Смакуйте!
Інгредієнти
7 курячих гомілок
1 морква
1 цибуля
3 лаврових листи
2 зубчики часнику
сіль та перець до смаку
Приготування
Дістаньте курячі гомілки. Перекладіть в миску, посоліть та перемішайте. Розігрійте суху пательню та обсмажте гомілки з усіх сторін до рум'яної скоринки. Тим часом наріжте ріпчасту цибулю кубиком, а зубчики часнику – дуже дрібно. Моркву натріть на крупній тертці. Підсмажені гомілки перекладіть в сотейник чи каструлю, додайте овочі та залийте водою так, щоб вона майже повністю покрила курячі гомілки. Додайте 3 лаврових листи, посоліть та поперчіть до свого смаку, але пам'ятайте, що гомілки ви вже солили. Тушкуйте 1 годину на повільному вогні. Потім подавайте тушковані курячі гомілки гарячими та за бажанням використовуйте підливу як соус до гарніру.
Комментарии