пʼятниця, 31 березня 2023 07:54

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ нанесла серію ракетних ударів по Запоріжжю та передмістю
Оновлено

РФ нанесла серію ракетних ударів по Запоріжжю та передмістю
Загалом повітряна тривога в регіоні вночі тривала 3,5 год. Фото: tsn.ua

У ніч на п'ятницю, 31 березня, російські окупанти двічі атакували Запорізьку область

Вибухи лунали після опівночі та близько 5:00, передає Gazeta.ua.

"Атака продовжується. Ворог не полишає мети залякати мирне населення багатотисячного міста", – повідомили в обласній військовій адміністрації.

Загалом повітряна тривога в регіоні вночі тривала 3,5 год. Дозволили покинути укриття людям о 5:42.

В ОВА закликали мешканців області сьогодні бути особливо обережними та реагувати на сигнали про небезпеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вночі обстріляли Харків: показали наслідки

Український воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко повідомляв, що в Запорізькій області працювали ворожі С-300. Офіційних підтверджень цієї інформації поки що немає.

Оновлено о 7:07: російські військові нанесли серію ракетних ударів по Запоріжжю і передмістю із застосуванням реактивних систем залпового вогню. Загиблих та травмованих немає, повідомили в ОВА.

"Ракетний терор мирного населення продовжується. Гучний ранок видався для Запорізького району. Руйнувань зазнали цивільні споруди: виникла пожежа у приватному будинку, вибуховою хвилею пошкоджено сусідні домівки", – йдеться в повідомленні.

Оновлено о 7:30: внаслідок нічної ракетної атаки РФ пошкоджений інфраструктурний об'єкт Запоріжжя, повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв.

"Люди та житлові будинки не постраждали. На цей час у місті все спокійно, усі комунальні служби працюють у штатному режимі", – написав він.

Вдень 22 березня під час повітряної тривоги у Запоріжжі пролунала серія вибухів. В Офісі президента підтвердили атаку на місто.

Росія вдарила по цивільному багатоквартирному будинку з РСЗВ "Торнадо-С", повідомили в Повітряних силах.

Загалом внаслідок обстрілу постраждали 34 людини, зокрема троє дітей. Були госпіталізовані 28 осіб. Двоє людей загинули.

Зараз ви читаєте новину «РФ нанесла серію ракетних ударів по Запоріжжю та передмістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі