середа, 03 квітня 2024 12:05

Найхолодніший день: синоптикиня засмутила прогнозом на четвер

Найхолодніший день: синоптикиня засмутила прогнозом на четвер
На Вінниччині та Полтавщині очікується +8...12℃. Фото: pixabay.com

Погода у четвер буде строкатою.

У північних та західних областях України завтра вдень температура повітря не перевищуватиме +6...11℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Завтра буде найхолодніший день з найближчої перспективи! Опади найбільш імовірні на півночі, заході та на північному сході України - дощ, місцями можливий мокрий сніг. На решті території країни - без опадів. Вітер завтра буде помірним, штормові пориви стихатимуть, хіба на північному сході десь рвоне до 15-20 метрів за секунду, пилові масиви з Сахари залишають нашу територію", - написала вона.

На Вінниччині та Полтавщині очікується +8...12℃. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12...17℃, на Дніпропетровщині буде до +19℃.

На сході: Харківщина +10...14℃, Луганщина до +20℃, Донеччина +18℃. У південній частині очікується +15...20℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики попередили про небезпечні метеоявища

У Києві 4 квітня очікується найхолодніший день, буде не вище +8...10℃. Вранці місцями пройде дощ, вдень буде без істотних опадів.

"Надалі температура повітря підвищуватиметься. Але завтра одягніться тепліше, щоб потім не фотографуватися під квітучою абрикосою із червоним носом і сумними застудними очима", - додала Діденко.

3, 4 та 5 квітня вітер в Україні буде західного напрямку, у північних областях можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

3 квітня періодичні дощі, місцями з грозами, пройдуть у західних областях, на півночі, а також на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Найхолодніший день: синоптикиня засмутила прогнозом на четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі