Русские имеют украинские паспорта. Эта ошибка убивает страну

Поверьте, скоро найдутся желающие восстановить фонд скульптурных чучел Ленина

Поталанило, що хоч декомунізацію так-сяк встигли провести. Ну як сказати, принаймні фонд скульптурних одороблів Леніна уже складно буде поновити, хоча желающіє, повірте, скоро знайдуться. Здається, за пару років це буде єдине досягнення, що залишиться нам з буремного постмайданівського часу і то, комуняцькі залишки комунальники уперто підфарбовують.

А все чому? А тому, що громадянське правозахисне насильство у нас спеціально і давно демонізовано, як от зараз в Білорусі, тільки там ще прикольніше. Відсутня або слабо розвинута культура насильства як відповідального інструменту призводить до того, що п'яними в вагоні електрички битися смертним боєм ок, а культурно утопити в ополонці Неллі Штепу не ок. Хоча мало би бути навпаки.

До речі, циркулює системна і наївна помилка в оцінці результатів виборів. За Шарія і ОПЗЖ голосують не тому, що люди тупі і чогось не розуміють, а тому що це русскіє, безвідносно етнічного походження. Русскіє логічним чином голосують за крипторусскіє політичні проєкти, і приставка крипто тут тимчасова. Як цього досі можна не розуміти – для мене загадка. У цих людей не має бути паспортів громадянина, за балтійською схемою. Ця помилка й убиває країну.

Коли в суді цілком законним чином буде скасовано Акт проголоження Незалежності України – розбудіть мене, прошу панство, вийду на вулицю трохи позазирати в *бальники.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

4

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи