Как украинцев "местным самоуправлением" обманули

Поднимайтесь на защиту своего права на власть. Пока еще не поздно

Одразу хочу попередити, що не маю жодного наміру ображати нікого з тих, хто вважає "День місцевого самоврядування" якимось святом.

Тому що це була б незаслужена образа мільйонів людей, які винні тільки в тому, що не звикли уважно аналізувати почуте.

І навпаки, звикли вірити так званим засобам масової інформації та політикам, які насправді здебільшого є засобами масової дезінформації та аферистами.

Просто наведу факти.

Так от, і "місцеве самоврядування", і "День місцевого самоврядування", грубо кажучи словами української "політичної еліти", є "кіном для дурнів".

"Місцеве самоврядування" від неї, від цієї падлючої "еліти" для українців те ж саме, що кольорові тряпочки, люстерка, бляшанки від консервів і скляна біжутерія від колонізаторів для чукчів, ескімосів, мумбу-юмбу, індіанців і папуасів триста років тому.

"Місцеве самоврядування" - це фейк

Практично один в один.

У тих відібрали свободу і всі народні багатства за брязкальця і "вогняну воду" - в українців тільки за "брязкальце" під назвою "місцеве самоврядування".

На "вогняну воду" нашим колонізаторам тратитись не довелося - українці свою мають.

Теперішньою дебілізованою мовою "місцеве самоврядування" - це фейк.

Тобто маячня, ілюзія, примара - те, чого нема.

Нормальною мовою "місцеве самоврядування" - це перефраз, "фігура мови", побутове, публіцистичне, художньо-літературне найменування місцевих органів державної влади.

Якими завжди були й навіть тепер за правовою природою є сільради, міськради, селищні ради.

У 1996 році злодії при законі, привладні політичні шахраї, вже почавши грабувати країну і дбаючи про свій завтрашній і післязавтрашній день у владі, руками безмозглих "демократизаторів" всунули цю "фігуру мови" в Конституцію України. Чим майже одномоментно досягли бажаного - перетворення повноправних, з реальними владними повноваженнями, в тому числі бюджетними, місцевих органів державної влади (читай - реального народовладдя, демократії) на пустий звук "місцеве самоврядування".

Пустий, як барабан - тому що всі владні повноваження у місцевих органів державної влади, цинічно-знущально названих "органами місцевого самоврядування", в обмін на цю красиву назву, на це "брязкальце", були відібрані "наверх" і передані державним адміністраціям, міністерствам, відомствам.

Його Величності Чиновнику, одним словом.

Влада була централізована, місцеві ради стали безправними жебраками

Влада була централізована, місцеві ради стали безправними жебраками, з тих пір почався обвальний занепад сіл, селищ, містечок - тобто всіх "ощасливлених" красивою назвою "місцеве самоврядування" населених пунктів країни.

А з 2014-го узурпатори розгорнули остаточний наступ на народовладдя - стали донищувати його шляхом так званого об'єднання громад, ліквідації тисяч сільрад, селищних і міських рад.

Щоб повністю позбавити мільйони громадян реальної участі в органах влади.

Щоб під облудною назвою "місцеве самоврядування" перетворити місцеві органи державної влади на говорильні для йолопів-манкуртів, яких хлібом не годуй - гарні назви давай.

Дехто зараз накинеться на мене за те, що назвав місцеві ради епохи "до самоврядування" повноправними, з реальними владними повноваженнями органами влади.

А нема чого нападати - вони дійсно такими були. Правда - і це теж безспірно - водночас вони були повністю "запресовані" Компартією. З цим ніхто не сперечається, але ж це означає тільки одне - тоталітарний прес з них треба було зняти, а повноваження залишити.

Та ще й розширити!

Ото й було б реальне народовладдя, справжня демократія!

Натомість зробили все навпаки й наразі продовжують добивати і те, й друге.

"Місцеве самоврядування" і "територіальні громади" - це те найперше, що треба якомога скоріше викинути з Конституції

"Місцеве самоврядування" і "територіальні громади" (ще один конституційний інструмент знищення народовладдя і України) - це те найперше, що треба якомога скоріше викинути з Конституції.

Оце таке "свято". Плюньте на нього і на всю ту мразь, яка вас ним дурить.

І піднімайтеся на захист свого права на владу.

Поки ще не пізно.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі