четверг, 18 декабря 2008 17:59

Новорічні костюми беруть на двох

Вінничанка Ольга Цибульська, 30 років, із подругою розглядають на Центральному ринку Вінниці новорічні сукні.

— У мене дівчинка на рік старша, ніж у подружки, ходять в одну школу, — говорить Цибульська. — По зросту моя дочка на 3 сантиметри вища. Візьмемо плаття на двох, так буде дешевше.

Торік жінки брали на двох плаття Білосніжки. Тоді вартість оренди була 100 грн. Кожна з них платила по 50. Цього року оренда сукні коштує 150.

— На базарі вигідніше брати, ніж у магазині, — розмірковує жінка. — Якщо сказати, що з району, то плаття дають на три дні. За цей час встигаємо відбути обидва утрєнніка.

Жінки платять повну вартість сукні, при поверненні їм віддають 50% грошей. Можна платити лише орендну вартість, тоді потрібно залишати в заставу паспорт.

У магазині "Галина" на просп. Коцюбинського у Вінниці дитячі плаття здають у прокат по 100 грн, костюми зі штучного хутра — 80–90.

У райцентрі Хмільник Вінниччини дитячий костюм у Будинку культури можна взяти за 40–50 грн. Перед святом його потрібно випрати та обшити дощиком.

Сейчас вы читаете новость «Новорічні костюми беруть на двох». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі