четверг, 25 декабря 2008 17:27

Дід Мороз тимчасово поселився в Чорному лісі

Дід Мороз тимчасово поселився в Чорному лісі

До 27 грудня із 16.30 до 18.30 на другому поверсі вінницького торговельного центру "Магіцентр" на вул. Козицького сидітиме Дід Мороз. Кожна дитина зможе прийти до нього та загадати бажання. Втілювати їх організатори проекту збираються за допомогою батьків і спонсорів. Акція проводиться в рамках проекту "Український Дід Мороз".

Проект започаткувала 32-річна Олена Павлова. Вона відкрила інтернет-сторінку, на яку діти шлють Дідові Морозу листи (www.didmoroz.in.ua). На цю ідею жінку наштовхнули її троє дітей.

— Одного разу кажуть: "Мама, давай напишемо листа Діду Морозу", — згадує Олена. — Ми не змогли цього зробити, бо в Інтернеті немає такої адреси. Значить, треба її створити. Потім зрозуміли, що потрібен Дід Мороз.

Дійшло до появи у Вінниці й живого Діда Мороза. У ресторані "Казка", що в Чорному лісі за 15 км від Вінниці, йому виділили тимчасове помешкання — невеликий дерев"яний будинок.

— Я справжній Дід Мороз і мені триста років, — каже чоловік, перевбраний у дідугана із бородою. — Двісті років я навчався в школі Дідів Морозів у Лапландії і ще сто стажувався.

У ресторані "Казка" влітку збираються побудувати резиденцію і творчу майстерню Діда Мороза.

— У ній діти зможуть зробити подарунки для рідних своїми руками, — розповідає Павлова. — Дід Мороз навчатиме малечу, як робити ляльки, витинанки, ліпити горщики.


Із 28 грудня по 8 січня із 11.00 до 14.00 у ресторані "Казка" за участю Діда Мороза проходитимуть новорічні ранки. Дітей довозитимуть маршрутками. Виїзд о 10.30 від кінотеатру Коцюбинського (Вінниця, вул. Соборна, 68). Вартість поїздки й участі в святковому дійстві для дитини та дорослої людини — 30 грн на двох. Довідки за тел: (0432) 55 08 82. Адреса для поштових листів Діду Морозу: 21036, Вінниця, а/с 4253.

Сейчас вы читаете новость «Дід Мороз тимчасово поселився в Чорному лісі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі