пятница, 03 октября 2008 07:12

Сторічний будинок згорів ущент

У середу близько шостої ранку в Біляках Семенівського району загорілося приміщення колишньої сільської лікарні. Останні п"ять років вона не працювала. У будівлі районна влада планувала відкрити Будинок ветеранів.

До Біляків із райцентру більше 20 км. Доки пожежники доїхали до лікарні, вогонь устиг знищити шиферну покрівлю. Приміщення одноповерхове. Торік йому виповнилося 100 років.

— Чула, з району дали більше ста тисяч гривень на ремонт старої будівлі, — розповідає місцева жителька, називатися не хоче. — Останні два-три тижні в лікарні жили ті, хто робив ремонт.

Жінка каже, Будинок ветеранів повинні були відкрити в середині жовтня. Лікарня в Біляках перестала працювати через брак пацієнтів. Донині вона була на балансі сільради. У райраді зазначають, уже готове рішення про передачу приміщення лікарні у власність територіальної громади району.

Причиною займання могло стати коротке замикання. Приміщення дореволюційне, проводка стара. Причину пожежі встановлять за кілька днів.

Сейчас вы читаете новость «Сторічний будинок згорів ущент». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи