вторник, 21 октября 2008 17:15

На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно

На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно

У п"ятницю у Великій Багачці на стадіоні "Колос" відкрили тренажерний майданчик. Три місяці тому в селищі побував голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка. Тоді він і пообіцяв голові місцевої райдержадміністрації виділити тренажери. На новому майданчику місцева школа проводитиме уроки фізкультури.

Майданчик завбільшки з волейбольне поле вмістив 10 спортивних снарядів.

— Кожен із них має своє призначення, — пояснює вчитель фізкультури Великобагачанської загальноосвітньої школи Володимир Луценко, 39 років. — Тренажери розраховані на розвиток м"язів рук, ніг, спини, черевного пресу.

Майданчик використовуватиметься безкоштовно. Учителі кажуть, із перших днів його роботи багато молоді виявило бажання на ньому тренуватися.

— Граю за дублюючий склад футбольного клубу "Велика Багачка", на першості області, — перебиває товариша 14-річний Олександр Бандур. — Особисто мені подобається тренуватися на таких спортивних снарядах як рухома доріжка та велосипед. Тренажери — це класно.

Майданчик мали змонтувати до святкування Дня селища — 23 вересня. Але через брак коштів його встановлення відклали.

— Змушені були звернутися за допомогою до генерального директора підприємства "Агроінвест" Віктора Геращенка, — розповідає начальник відділу освіти Сергій Кушнерик, 48 років. — Спасибі йому, не відмовив. За короткий час, під чесне слово будівельники підприємства виконали роботу.

Будівництво майданчика разом із доставкою тренажерів із Києва обійшлося в 25 тис. грн. Витрачені гроші відділ освіти поверне "Агроінвесту".

Сейчас вы читаете новость «На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи