четверг, 03 ноября 2011 16:35

МИ ВЕРТАЄМОСЯ В ДРІМУЧІ ВІКИ, КОЛИ КОЖЕН ФЕОДАЛ МІГ УБИТИ СВОГО РАБА

Модель Марія Коршунова відмовилася від претензій до депутата Луганської міськради Романа Ландіка. 4 липня він побив дівчину на очах відвідувачів одного з луганських ресторанів. "Це ганьба, коли чоловік підіймає руку на жінку", - висловився про інцидент президент Віктор Янукович. Ландік утік у Росію. Там його затримали й доправили в Україну. Він сидить у слідчому ізоляторі. Адвокат постраждалої домовлявся про мирову угоду з батьком затриманого - народним депутатом від Партії регіонів Володимиром Ландіком

Письменниця Ірена КАРПА, 30 років:

- Ця ситуація з побиттям у нас могла трапитися з кожною жінкою. І головна проблема в тому, що всі навколо опустять очки й робитимуть вигляд, що не бачать чужої біди. Побили когось - нормально! Добре, що не мене, мою сестру чи дочку.

Те, що бідну дівчину залякали - показово й характерно. Миритися з цим не можна. Інакше в нас безкарно вбиватимуть. МИ ВЕРТАЄМОСЯ В ДРІМУЧІ ВІКИ, КОЛИ КОЖЕН ФЕОДАЛ МІГ УБИТИ СВОГО РАБА, А ЗА ЦЕ З НЬОГО СТЯГУВАЛИ ШТРАФ. А у випадку нашої країни - і без штрафу можна обійтися.

Якби в Європі депутат побив жінку, це був би велетенський скандал.

Той ляпас... Ну, яка ж це провокація? Тим більше, дівчина дала його не просто так. А чоловік виявився сином нардепа, ще й місцевим депутатом. СТРАШНО, КОЛИ ТАКІ ІСТОТИ ЗАЙМАЮТЬ КЕРІВНІ ПОСАДИ. Не розумію, чому люди це терплять? Чому не відбувається стихійних судів Лінча?

Сьогодні на мене в жеку несвоїм голосом верещав півгодини якийсь "начальник усіх сантехників" - тільки через те, що мені треба було поставити печатку. Такий кожен другий чи третій начальник у країні. Загалом їх мільйони. Але нас більше. І НАМ ТРЕБА ПЕРЕСТАТИ МОВЧАТИ.

Сейчас вы читаете новость «МИ ВЕРТАЄМОСЯ В ДРІМУЧІ ВІКИ, КОЛИ КОЖЕН ФЕОДАЛ МІГ УБИТИ СВОГО РАБА». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі