суббота, 25 февраля 2012 10:00
Наталия Мазина
Наталия Мазина
Журналистка

Шукає дружину

- А яка музика тобі подобається? А фільми? - інтелігентно допитується Юра, мій інтернет-знайомий. Ми почали спілкуватися років зо два тому, та все ніяк не випадало зустрітися. А це таки здибалися.

Я добре запам'ятала з фоток образ мужнього красеня. Гарне, вольове обличчя, підставлене назустріч вітру, спортивна фігура з накачаними плечима - важко не повестися. Тим більше, стояв цей красень на яхті під вітрилами. Картинка - хоч на обкладинку.

За попереднім досвідом, я знала, що в житті все буде по-іншому. Всі ж ми ставимо на сайти фотки, де молодші, худіші, звабливіші. Юра в реалі справді виявився старшим років на п'ять. Але не розчарував - могутня статура, сивуваті скроні додають імпозантності.

Я сухарі люблю зі згущенкою

Зустріч він мені призначив у себе на роботі. Вискакувати в кафешку, пояснює, нема сенсу: у нього вікно між парами. Юра - викладач. Наливає мені розчинну каву.

- Я чай люблю , - кажу.

- Нема, ось сухарі погризи.

- Я сухарі люблю зі згущенкою, - додаю.

- Запам'ятаю, - обіцяє чоловік.

Наступні півгодини він завалює мене питаннями:

- Ти вмієш готувати? А хворієш часто? А скільки кімнат у твоїй квартирі?

Така настирність на першому побаченні дивує, але я чесно відповідаю. Людина шукає дружину - тут усе ясно як Божий день.

Я ж страшна любителька кішок і мені хотілося б, щоб обранець теж любив тварин. Цікавлюся. Із цим у Юри все в порядку. У нього живе собака й пара котів.

- А хто ж їх доглядає, доки ти на роботі?

- Почалося, - психує він. - Питання про особисте. Я живу в приватному будинку з мамою. Щось іще? Може сказати, яка зарплата? І аналізи показати?

Сейчас вы читаете новость «Шукає дружину». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі