четверг, 22 мая 2008 13:00

На фестивалі "Книга це зброя" читатимуть есеї з книги "Авторська колонка"

22-25 травня у Києві відбудеться літературно-мистецький фестиваль "Книга це зброя", організований Міжнародним Книжковим Форумом Видавців.

Книжковий ярмарок, організований "Форумом", супроводжуватиме грандіозний вибух літературних і музичних акцій, що закликатимуть до гуманітарного мілітаризму.

Під гаслом "Книга — це зброя" в Київській міській галереї "Лавра", в Музеї Івана Гончара та Музеї книги і друкарства України протягом чотирьох днів пройде понад сто акцій, виставок, презентацій, автограф–сесій, літературних читань та концертів за участю вітчизняних та іноземних письменників, художників та музикантів.

Офіційне відкриття фестивалю — 23 травня у галереї "Лавра" — з 17.00 до 18.00 — за участі посадових осіб та дитячого театру Little model. Спеціальним гостем відкриття буде літератор з Ізраїлю Рої Хен.

Програма свята насичена і різноманітна.

23 травня, у п"ятницю, в Музеї книги і друкарства України (вул. Івана Мазепи, 21 корп. 9, на території Києво-Печерської Лаври) о 17:00 – 18:00 буде читання есеїв з книжки "Авторська колонка": читатимуть свої твори Віталій Жежера і Андрій Бондар

Безкоштовно отримати програму, а також флаєри, за якими можна буде відвідати акції у Музеї книги (територія Києво–Печерської лаври) та в музеї Івана Гончара, охочі зможуть на головному майданчику — в галереї "Лавра" (м. "Арсенальна", вул. Івана Мазепи, 17, колишня вул. Січневого повстання).

Сейчас вы читаете новость «На фестивалі "Книга це зброя" читатимуть есеї з книги "Авторська колонка"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі