суббота, 23 декабря 2017 05:28

Ученые вычислили самое популярное время для зачатия ребенка

Ученые вычислили самое популярное время для зачатия ребенка
Новый год и Рождество - самое популярное время для зачатия ребенка. Фото twitter.com

Вчені виявили, що вересень - місяць із найвищою народжуваністю. І це безпосередньо пов'язаність язано з тим, що різдвяні та новорічні свята - найпопулярніший час для зачаття дитини.

Не дивно, що більшість зачати припадає саме на зиму, адже в холодну пору року немає нічого прекраснішого, ніж забратися під теплу ковдру разом зі своєю другою половинкою.

"Початок зими - це також сезон свят, вечірок і веселощів. Алкогольні сп'яніння призводить до того, що людям хочеться займатися сексом. Але проблема в тому, що на свята магазини й аптеки працюють у скороченому режимі, і це ускладнює покупку контрацептивів", - пояснює Клер Мерфі, представник Британської консультаційної служби з питань вагітності, пише InStyle.

Крім того, недавнє дослідження, опубліковане в журналі Journal of Obstetrics and Gynecology, показало, що взимку поліпшується якість сперми. Влітку через велику кількість світла і тепла якість сперми падає, а до зими зростає. Якщо ви плануєте поповнення в родині, зараз для цього настає найсприятливіший час.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: 10 вещей, которые надо успеть до Нового года.

Как говорить с ребенком про Деда Мороза, чтобы она не считала родителей лжецами. Психолог дал несколько конкретных советов для родителей.

Сейчас вы читаете новость «Ученые вычислили самое популярное время для зачатия ребенка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі