понедельник, 11 февраля 2013 16:21
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Не призналася

— Я от знаю, що на Хрещатику хочу жити, а заміж — за банкіра! На менше не згодна, — мріє кирпате дівча з перепаленим чубом. Відсьорбує густу пивну піну, вправно закидає до рота чіпси зі смаком крабів. На вигляд їй років 17.

Її співрозмовниця, брюнетка з лапками-зморшками коло вицвілих очей, лише всміхається. Вони сидять за сусіднім столиком у кафе, тож чутно усю розмову.

Брюнетка кутається в хутряну жилетку, делікатно підносить до губів чашечку з еспресо.

— Лєна-а-а, ну розкажи-и-и, як ти бізнес почала й Київ узяла під ноги-и-и, — клянчить кирпата. Грайливо занурює ніс у хутряне плече співрозмовниці. — Класно пахнеш! Уся Вербка тобі заздрить. Та що там — увесь район!

Це ж Київ, конкуренція

Олена лише відмахується:

— Та не все так легко — оренда, перевіряючі служби. Тому на лапу дай, цьому. Зараз багато клінінгових компаній розвелося, переманюють клієнтів. Коли починала, бліда ходила, як смерть. Досі виразку лікую. Грошей вистачало тільки на мівіну.

— Знаю-знаю, — йорзає на кріслі кирпата. — А потім ти зустріла папіка! Ну, хтось же тобі поміг? Ну скажи-и-и. Кажуть, депутат?

З несподіванки жінка в хутрі впустила під стіл кавову ложку. Хвилину повагавшись, різким рухом зірвала світлі рукавички, оголюючи сліди від давніх опіків на тендітних долонях:

— Ось мій папік. Я два роки мила людям туалети.

Кирпата зойкнула і сплеснула руками:

— Нічого собі, які у тебе рукавички! Не менше тисячі коштують. Це зі шкіри ягняти?

Олена не зізналася. Вона відпила ще ковток, зиркнула на годинник. По тому дістала гаманець. Біля чашки з недопитою кавою залишила кілька купюр, стрімкою ходою вийшла геть.

Дівча з перепаленим чубом ще півгодини сьорбало пиво, складало кораблики із серветок. Комусь телефонувала:

— Та не призналася, коза, звідки бабло. А хто тобі правду скаже? Це ж Київ, конкуренція.

Сейчас вы читаете новость «Не призналася». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі