вторник, 31 января 2012 15:38
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Чарівниці

Під трьома подружками під центнер кожна загрозливо скрегочуть тренажери. Опецькуватими руками, схожими на сардельки, вони ретельно відтискають залізо. На обличчях — невимовне страждання. За кожним рухом жіночки стогнуть, наче телиці на базарі. Утім у такт музиці потрапляють.

Тендітна тренерка з фітнесу раз у раз просить їх перепочити. Насправді вона не хоче знову викликати майстра. У цьому фітнес-клубі часто ламаються тренажери.

Це мій новий клуб, організований за американським взірцем. Тут займаються лише жінки. "На заняття ніяких чоловіків. Можна ходити без макіяжу", — нахвалювали заклад менеджери. Я записалася сюди, бо це біля роботи.

Чоловіків і справді сюди не пускають. Зате з динаміків лунає захоплений чоловічий голос: "Ти чарівниця! Ти красуня! Ти досконалість!". Це родзинка занять.

Замовлю сьогодні велику піцу

— Більше не можу, дєвочки, — одній із трьох "досконалостей" уривається терпець, і вона артистично сповзає під тренажер. Лежить на килимку, важко відсапуючись.

Тренерка міряє їй пульс та радить відпочити. Розпашіла чарівниця відповзає у роздягальню, хлебчучи "Живчик" із пляшечки.  За нею підтягуються дві її подружки.

У роздягальні вони натягають купальники, шапочки у квіточки й весело вирушають до басейну. У воді одразу стають активнішими: вчепившись у пінопластові дощечки, дриґають ногами, витворяють чудернацькі па і пускають хвилі, здатні потопити невелике суденце.

Адміністратори дивляться на ці забави крізь пальці — це постійні клієнтки, ходять сюди не перший рік. Решта відвідувачок на їхню доріжку не потикаються.

Нарешті усі троє повертаються до роздягальні, гиготять, дістають по бутерброду. Пахне шинкою і копченим сиром.

— Усе, дівчатка, я упахалася! Замовлю сьогодні велику піцу, — виголошує одна з них.

Усі троє поволі спускаються у піцерію на перший поверх. Там вони теж постійні клієнтки.

Сейчас вы читаете новость «Чарівниці». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

64

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи