четверг, 14 октября 2010 12:58

Що у вас залишилося від колишніх коханих?

 

5 жовтня в Хорватії відкрили Музей розбитих сердець. Його організували художники Олінка Вістіца та Дражен Грубіжіц. Знесли спільні речі, які втратили цінність після їхнього розлучення. Колекція збільшувалася - експонатами невдалого сімейного життя ділилися друзі та знайомі. Зараз у музеї 600 речей. Серед них - листи, обручки, фото, секс-іграшки, кавоварка, сукні, жовтий моторолер, на якому закохані збиралися поїхати в романтичну подорож.

Ми спитали в українців: що в них залишилося від колишніх коханих?


Від кожної щось залишилося. Одна купила штори й не захотіла знімати, як роз'їхалися. У іншої в момент переїзду до валізи не помістився махровий халат. Ще є ліфчик і гребінець, рожеві трусики за 400 доларів, ароматні свічки, зубні щітки, різні сувеніри. Не викидаю, бо, може, захочуть щось забрати.

Євген ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКИЙ, 30 років, діджей, Одеса

Лишилася 6-річна донька, холодильник, пральна машина, фен, мобільний телефон, книжки, конспекти.

Наталія ЛЯШЕНКО, 34 роки, бухгалтер, Донецьк

Від хлопця, з яким зустрічалися шість років, залишився золотий хрестик, а ланцюжок розсипався. Є спільні фото, ікона Богородиці, яку подарував моїй мамі на день народження. Від іншого, з яким прожили чотири роки в гуртожитку, залишилася купа листів, фото в рамці. На балконі ще лежать м'які іграшки. Зібрала, щоб віднести до дитячого будинку.

Вікторія РОЗСОХА, 32 роки, учитель української мови, селище Міжгір'я Закарпатської області

Складний ножик, яким користуюся п'ять років. Дешевий, китайський - на вокзалі в Харкові коштував тоді гривень із 10. Але на диво якісний. Подарувала мені його на день народження. Там купа інструментів. Найбільше користуюся викруткою-хрестовиною, штопором і самим ножем.

Денис МОТОРІН, 26 років, весільний фотограф, Дніпропетровськ

У мене поки один колишній. Зустрічалися п'ять місяців. За той час подарував закладку для книжок і блиск для губ малинового кольору, яким ніколи не користувалася. Блиск віддала мамі, вона ним теж не малювалася. Зараз валяється в шухляді.

Валерія ШЕВЧУК 19 років, студентка, Київ

Залишився тільки номер її телефону в моєму мобільному, трохи туалетної води на дні флакона й прищепка для галстука, яку подарувала мені на день народження.

Михайло ГАВРИЛЮК, 24 роки,  рекламіст, Київ

Від останньої дівчини, з якою зустрічався понад рік, залишилися пара білих шкарпеток, портмоне й трохи фоток на комп'ютері.

Денис ДУДА, 22 роки, програміст, Одеса

Дві каблучки, медальйон, іграшка, багато фото. Золото намагалася повернути. Сказав, не візьме. Зараз із задоволенням ношу. У колишнього був смак і гроші - прикраси дуже гарні.

Олена ТИТОВА, 26 років, менеджер з продажу, Дніпропетровськ

Касета Джоан Озборн.

Михайло КОМАРЕЦЬКИЙ, 35 років, прикордонник, служить у Великомостівському навчальному прикордонному загоні Львівської області

Від двох коханих жінок залишилися книжки - "Пригоди Шерлока Холмса" Конан- Дойля та "Тріумфальна арка" Ремарка. Мої улюблені художні твори. Дарували з інтервалом у 18 років.

Тарас ПАВЛЮК, 36 років, учитель, Львів

Плюшевий хом'як. Колишня подарувала його як перший крок до купівлі справжнього. Лежить на дивані в моїй кімнаті.

Ігор ШЕВЧЕНКО, 28 років, юрист, Вінниця

Номер в адресній книжці мобільного. Зберігаю, бо іноді дзвонить, просить допомогти з комп'ютером.

Костянтин ПОНОМАРЕНКО, 23 роки, інженер-програміст, Київ

Сейчас вы читаете новость «Що у вас залишилося від колишніх коханих?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи