четверг, 17 ноября 2011 16:45

П'ять років Віктор Салов був Ющенком

 

36-річний Віктор САЛОВ із Житомира шість років тому поміняв прізвище на Ющенко, але потім у ньому розчарувався.

- Мене виховувала мати, вона - Янкова. Але записала на батькове прізвище Салов. Батька свого я ніколи не бачив. Прізвище не любив і хотів змінити. Коли вступив до Житомирського аграрного технікуму, одногрупники знущалися через прізвище. Називали салом, жиртрестом, бо я був повний.

2004-го поїхав на Майдан. Зрозумів, що Ющенко - це та людина, на яку хочу бути схожий. Мені тоді здавалося, що він - справедливий, могутній, порядний. 24 січня 2005 року подав заяву на зміну прізвища. Новий паспорт із прізвищем президента отримав через півтора місяці.

Після того життя моє змінилося на краще. Знайшов роботу - працював водієм в одного бізнесмена, він добре платив. Коли у нього збиралася компанія, завжди представляв мене, свого шофера: мовляв, знайомтесь - Віктор Ющенко.

А 2008-го я розчарувався у президентові. Бачив, що він не займається народом. Остаточно вирішив не бути Ющенком після виборів. Зрозумів, що у Вікторі Андрійовичу розчарувалися всі українці.

Торік поміняв прізвище на Семенюк. До політики воно не має стосуцнку. Це - прізвище моєї колишньої дівчини.

Дизайнер одягу Вероніка Дендеринак стала Веронікою Жанві.

- Постійно плутали літери у прізвищі, по сотні разів перепитували. З новим цього нема. Усі кажуть, яке воно незвичне й красиве. Його мав мій дідусь-француз, - говорить модельєрка.

Прем'єр-міністр Микола Азаров від народження - Пахло. Каже, Азарова була бабуся, яка виховувала його. Село, де він ріс, називається Азарове. За іншими даними, прем'єр узяв прізвище дружини Людмили після одруження.

31-річний Микола Герман до 2010-го був Коровіцин. Герман - прізвище другого чоловіка радника президента Ганни Герман.

 

Сейчас вы читаете новость «П'ять років Віктор Салов був Ющенком». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі