четверг, 20 января 2011 12:48

Алієву треба йти

Дивує галас навколо можливого повернення Олександра Алієва з московського "Локомотива" до київського "Динамо". Таке враження ніби сторони домовляються про трансфер гравця калібру Мессі.

Алієв уміє бити штрафні. Кріштіану Рональду теж уміє. Але португалець ще може сам із м'ячем пройти через півполя, а Алієв нездатний гостру передачу партнерові віддати. Тому я не згодний із думкою, що Олександр тягнув "Локомотив". І куди витягнув? Аж на п'яте місце. А що він робитиме на полі, якщо суддя штрафних не призначатиме?

Усі заяви Смородської - вигадка. Вона просто набиває ціну

Іти із "залізничної" команди Алієву треба. Тут річ навіть не в тому, щоб знову працювати з Юрієм Сьоміним. Просто нинішній "Локо" в гіршому стані, ніж "Динамо". Москвичів очолила Смородська, жінка-президент, і я припускаю, що "Локомотив" узагалі зникне - як "Москва" та "Сатурн".

Інше питання: чи відповідає потенціал Алієва рівню нинішнього "Динамо"? Це тільки матчі покажуть.

Думаю, якщо Олександр і піде з "Локо", то тільки в свою колишню команду. Усі заяви Смородської щодо пропозицій інших клубів щодо гравця - вигадка. Навряд чи він ще комусь потрібен. "Локомотив" просто набиває ціну на Алієва.

Сейчас вы читаете новость «Алієву треба йти». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи