суббота, 22 сентября 2018 09:10
Сергей Дзех
Сергей Дзех
Журналист, редактор

Кишка тонка

– Росіяни після такого нас довго згадуватимуть. Познущалися з них капітально, – каже у Skype Олег.

Він під два метри зросту, кілька років займається у тренажерному і боксерському залах. Наприкінці серпня з трьома друзями-спортсменами відпочиває в єгипетському курортному місті Хургада. В їхньому готелі живуть кілька компаній із російських Волгограда й Самари.

– Якщо не рахувати жінок, то хлопців – чоловік вісім. Із мужиками робимо їхню відпустку незабутньою. Ходимо у футболках із тризубом, говоримо українською. У ресторані на обідах голосно сміємося з москалів. Біля басейну скандуємо "Слава Україні!", – продовжує Олег. – Думали, хоч якась реакція від них ітиме. Але їх хоч багато, а боягузи. Зиркають тільки на нас спідлоба, а сказати щось – кишка тонка. Навіть, як нап'ються всією компанією у дрова – спрацьовує інстинкт самозбереження, обходять нас стороною. Та я їх можу зрозуміти. Малі, худі. Ну що вони проти нас зроблять? Єгиптяни то все бачать. Хихотять. Теж росіян не люблять.

Знайомий відпочиває тиждень. По прильоту в Київ переписуємося у Viber.

"Росіяни там далі лишилися, бо путівки в них 10-денні, – пише Олег. – Як ми з хлопцями сіли в автобус до аеропорту і він рушив від готелю – повибігали нас "проводжати". Горланили услід".

"Що саме?" – питаю.

"Хохлы недоделанные! Еще раз здесь увидим – разорвем!"

Сейчас вы читаете новость «Кишка тонка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

4

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи