воскресенье, 02 июля 2017 09:10
Сергей Дзех
Сергей Дзех
Журналист, редактор

Безкоштовні ліки

– В аптеках зовсім сором втратили. Пенсіонерів дурять по-чорному. Виродки, – лається Андрій.

Його бабі лікар виписав рецепт на безкоштовні препарати від серця. Ліки мала отримати в державній аптеці за програмою Кабінету міністрів. Однак аптекар взяла з баби 54 гривні – половину вартості таблеток.

– Сказала, що держава компенсує лише 50 від­сотків вартості, а решту мають сплачувати покупці. Мол, усі нормальні люди про це знають, – продовжує Андрій. – Баба засмучена. По селу з людьми поговорила – теж саме кажуть. Ходили за безоплатним, а з них зрубували половину. І всі платили. Я терпіти не буду. Їхатиму в село розбиратися.

– Вдалося вирішити ситуацію? – цікавлюсь за пару днів.

– Я забіг у ту аптеку і такий рознос влаштував! Кажу, у вас на дверях чітко написано, що ліки оплачує держава і вони повністю безоплатні. А ви, сволота, на сліпих пенсіонерах наживаєтеся? Тітка – у плач. Молить, щоб нікуди не дзвонив. Віддала бабині гроші і зверху 200 гривень. Ліки видала наперед. Пообіцяла знижку велику і для мене на інгалятори від астми. Наступного тижня поцікавлюся, чи все в силі. Мовчатиму, доки працюватиме її обіцянка.

Сейчас вы читаете новость «Безкоштовні ліки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи