вторник, 12 декабря 2017 10:53

"Город превратили в резервацию" - появились фото оккупированной Горловки
5

Блокпост
Фото: sprotyv.info
Блокпост
Блокпост
Блокпост
В Горловку убежали жители сел

Окупована Горлівка нагадує резервацію. У місті розруха і мало людей, пише у соцмережі колишня мешканка Тетяна Свідерська.

"Побувала в Горлівці. Від емоцій закрилася, тому тільки дивилася. Спустошеність. Безнадія. Зубожіння. Блокпости - пекло. Люди похилого віку, літні, криві, ледве стояти, сліпі. В бруду. В холоді. Їдять на ходу варену картоплю і солоні огірки, стояти із торбами. Шамкають беззубим ротом. Багато годин. Четвертий рік. Залишалося 35 рублів, віддала їх бабусі в черзі. Вона плакати: "Жити не хочу", - розповіла Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Фото оккупированного Харцызска.

Автор поста зазначає, що в Горлівці людей небагато, увечері будь-який рух припиняється. Найбільше вразила руїна будівлі підприємства "Артемвугілля".

"Шок від будівлі "Артемвугілля". Якась розбита машина на території. Раніше, пам'ять пам'ятаєте, яка там територія доглянута була, Квіти, клумби, чистота. Зараз - убогість, завалені мішками вікна. Страшне видовище таке. Велике і жваве колись місто перетворився в справжню резервацію", - написала вона.

ООН подсчитала, что за 11 месяцев текущего года в зоне боевых действий в Донбасса от мин погибло и ранено 103 человека. Всего с начала военного конфликта в 2014 году на Донбассе были убиты по меньшей мере 2500 мирных жителей и получили ранения свыше 9 тыс.

Сейчас вы читаете новость «"Город превратили в резервацию" - появились фото оккупированной Горловки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі