четверг, 20 ноября 2008 17:43

Новини коротко

Кіт заразив сказом 28-річного господаря в селі Рижанівка Звенигородського району. Хлопець не звертав увагу на агресивну поведінку домашнього улюбленця. Занепокоївся лише тоді, коли кіт зник. Невдовзі труп тварини знайшли сусіди й порадили господарю звернутися до лікарів. Ветеринари підтвердили, що кіт помер від сказу. Господаря госпіталізували та провели вакцинацію. Хвороба ще не встигла вразити центральну нервову систему.



Рішенням Священного Синоду МПЦ від управління Уманською єпархією звільнили 40-річного єпископа Уманського і Звенигородського Преосвященного Антонія (Боровика). Разом із цим Синод врахував за належне звільнити також 39-річного Преосвященного Пантелеймона (Бащука), єпископа Олександрійського та Світловодського. Фактично синод поміняв керманичів двох єпархій. Тож тепер вірні МПЦ Уманщини та Звенигородщини матимуть нового єпископа — Пантелеймона.

Офіційно причину такої заміни ніхто не називає. За неофіційними даними, причиною переводу єпископа Антонія до Олександрії став його конфлікт із настоятелькою Георгіївського монастиря ігуменею Рафаїлою.



Перше в Черкасах стандартне футбольне поле із синтетичним покриттям збудують на території фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Ярославській. Будівництво фінансує міський бюджет. Спортсмени матимуть змогу тренуватися на ньому із ранньої весни до пізньої осені.



Автомобіль "швидкої" згорів по дорозі із Черкас до Городища. Машина їхала, щоб забрати хворого. Біля села Закривки "швидка" заглохла. За кілька хвилин із-під панелі повалив густий дим. Водій викликав рятувальників. Однак коли ті приїхали, машина вже згоріла. Автомобіль "шевроле" належав черкаському товариству "Айболит".

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі