четверг, 30 октября 2008 20:03

Міськрада звернулася до Ради нацбезпеки

Депутати міської ради Канева відправили на адресу Ради національної безпеки та оборони України телеграму. У ній — 83 слова. Вони скаржаться на недофінансування. У листопаді–грудні працівники бюджетних установ можуть залишитися без зарплати.

— Критична ситуація сталася через надмірну освіченість канівських педагогів, — розповідає перший заступник міського голови Микола Москалець, 54 роки. — Кожен другий  має звання вчителя-методиста, старшого вчителя, вчителя вищої категорії. Але доплати за ці професійні заслуги в бюджеті не передбачені. До кінця року педагогам не вистачає 1,2 мільйона гривень.

Також телеграми канівські депутати надсилали раніше до президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради. У кращому разі отримували відписки, у гіршому — звернення ігнорували.

Депутати наголошують на тому, що політичні події, що нині відбуваються в Україні, відставили на другий план життя простих громадян.

Сейчас вы читаете новость «Міськрада звернулася до Ради нацбезпеки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи