четверг, 23 октября 2008 18:02

Черкащанок облюбували італійці та ізраїльтяни

— Вимоги до кандидаток у наречені невеликі, — розповідає директор черкаського шлюбного агентства "Білона" 38-річна Валентина Шрамченко.

— Вік може бути будь-який.  Жінка має бути незаміжня й повинна відповідати на листи. Необхідно зробити не менше трьох студійних фото, заповнити дві анкети. Первинна реєстрація коштує 40 гривень.

В анкеті претендентки вказують зовнішні дані, освіту, характер, адресу та номер телефону. Також вписують якості чоловіка, якого хочуть знайти. Із женихами спілкуються через Інтернет.

Гарантії на шлюб ніхто не дає.

У Черкаському обласному РАЦСі не часто реєструють шлюби з іноземцями. Кажуть, не більше двох пар на рік. Здебільшого приїздять женихи з Італії та Ізраїлю.

Для подачі заяви на реєстрацію шлюбу іноземцеві потрібно подати оригінал і копію паспорта та документ, який підтверджує сімейний стан. Він видається за місцем  проживання. Копію треба перекласти та завірити в нотаріуса.

— Я хотіла добробуту й сім"ї. Не останню роль грало матеріальне положення, — розповідає 30-річна Олена Дробуш. — Шість років працювала офіціанткою на Кіпрі, Лівані, Туреччині та Сірії.

Свого чоловіка жінка зустріла в Сирії. Він був співвласником нічного закладу й працював адвокатом. Коли Олена повернулася в Україну, зателефонував їй. Запросив у гості. Витрати оплатив сам.

— Іноземці більш відповідальні за наших, — наголошує Дробуш. — Доки не буде будинку й достатньо грошей, вони не думають про сім"ю.

Одружилися за півроку. У Сирії розписали на основі українського свідоцтва про шлюб. Олена народжує в Україні. Нині подружжя чекає другу дитину.

Сейчас вы читаете новость «Черкащанок облюбували італійці та ізраїльтяни». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи