воскресенье, 11 февраля 2018 09:05
Анна Усік
Анна Усік
Анна Усік

Чужі гроші

Про Максима із Хмельницького 2010-го говорили всі телеканали. Він знайшов у маршрутці сумку з-під ноутбука, а там – 100 тисяч доларів. За півдня розшукав власника і повернув. Той на знак подяки дав хлопцеві 2 тисячі.

Олександр тиждень кепкував із хмельничанина. Він тоді саме бідував. Щоб протягнути до стипендії, позичав в одногрупників по 20 гривень. А одного вечора замовив піцу і дві порції суші.

– Гроші на вулиці знайшов, – казав друзям. – Попереду йшов п'яний. Діставав цигарки і згубив 200 гривень. Я підібрав, але не повернув. Він усе одно пропив би. Мені гроші потрібніші, ніж йому.

Вранці Сашка забрала "швидка" – отруївся суші.

– На лікування пішло півтисячі. Більше на вулиці грошей не підніму. Чужі – добра не приносять, – зарікався після чергової клізми.

Згодом Олександр став програмістом. Із напарником відкрив офіс у столиці. Позаторік у Facebook виставив фото з весілля, яке святкував на Балі. Дружина Оксана – на три роки старша. Заради Сашка покинула чоловіка-бізнесмена.

"Разочарование года. Друзья, никогда не берите чужое. Рано или поздно за это придется платить", – пише Олександр у соцмережі. Ігнорує запитання друзів, що ж сталося. В особистій переписці зізнається, що Оксана обікрала його через півтора року подружнього життя: "Доки був у відрядженні, відкрила сейф. Забрала всі гроші й документи на фірму. Подав у поліцію, а вона втекла. Це мені кара, що взяв чужу жінку".

Оксана тим часом виставляє фото з 5-зіркового готелю в Парижі. За кілька днів змінює аватарку на чорний квадрат. Уночі на трасі Житомир – Київ розбилася її сестра

Сейчас вы читаете новость «Чужі гроші». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи