Павло Булгак
Політичний аналітик, медіаменеджер, голова ревізійної комісії Київської незалежної медіа-профспілки. Автор численних аналітичних публікацій та експертних коментарів в провідних ЗМІ України на тему політики і медіа.
28.10.2011
6

Рідне Рівне - місто дерев, парків, скверів, церков і патріотів

Моє Рідне Рівне - місто дерев, парків, скверів, озер, чистих вулиць, церков і патріотів. Побачити місто в усій красі можна на цьому чудовому відео нижче, виконаному в популярному сьогодні стилі "тайм лапс". Вже більше 6 років живу та працюю в Києві, але як то кажуть рідне місто, воно і в Африці рідне. Матимите можливість обовязково завітайте сюди влітку, погуляйте по парку Шевченка, центральній вулиці Соборній, посидіть в якомусь тихому скверику на лавочці.

Пройдіться вулицею Вячеслава Чорновола, Євгена Коновальця, та Степана Бандери, завітайте до памятника одному із героїв УПА Климу Савуру, віддайте шану загиблим за Україну біля памятника напроти Міськради, помилуйтеся природою, озером і лебедями в центрі міста в Гідропарку, і там же поряд помовчіть хвилину біля памятника українцям загиблим на чужій війні в Афганістані.

В Рівному мабуть найбільша кількість вулиць, памятників і памятних знаків, присвячених борцям за вільну, соборну Україну з числа воїнів ОУН-УПА та іншим українським діячам національно-визвольного руху, жертвам репресій. І, що саме цікаве, міська громада завжди демонструвала в цьому питанні якусь генетичну єдність. Ці місця шануються, цими вулицями і памятниками пишаються.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі