Зе-влада нищить наші інституції. Послідовно та планомірно

Ніякого непрофесіоналізму нема

У відповідь на заяву ведучої "Зворотнього відліку" Мирослави Барчук про тиск на редакцію програми з боку Офісу президента, сам президент відповів: "В цілому странно виглядає, що державне телебачення говорить про тиск держави".

І тут вже я здивована. "Странно виглядає", що медійник Зеленський не розуміє різниці між державним телеканалом, яким був УТ-1 і суспільним мовником, який утримується за рахунок платників податків. Це щось на кшталт ВВС, тобто медіа вільне від впливів як приватних осіб, так і держави. Реформа Суспільного була визнана однією з фундаментальних для побудови в Україні демократії. Прикро, що президент цього не знає. Або вдає, що не знає. Інакше для чого вони вливають такі шалені гроші в державний "Дом"?

Реформа Суспільного була визнана однією з фундаментальних для побудови в Україні демократії. Прикро, що президент цього не знає. Або вдає, що не знає

Те, що відбувається сьогодні з Українським культурним фондом, Держкіно, Довженко-центром, а тепер і Суспільним та багатьма іншими установами, завдяки яким культурна Україна з 2014 року почала своє культурне відродження, свідчить, що ніякого непрофесіоналізму влади нема. Вони просто нищать наші інституції. Послідовно та планомірно. Одну за одною.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі