З подачі терориста Прилєпіна альбом "Пирятина" видаляють з інтернету

Культурний спадок гурту під загрозою

Пісню "Арта" гурту "Пирятин" вилучили зі стрімінгових платформ Spotify та Deezer. Разом з нею видалили й весь альбом "Атентат". Інші платформи поки тримаються, YouTubе теж, але з подачі відомого міжнародного терориста Захара Прилєпіна нашу "Арту" завалили масовими скаргами.

Весь цей час пісня була доступна також й на російській "Яндекс.Музыка", тому люди доброї волі, які все ж таки трапляються в Росії, теж могли тихо радіти під гімн українських артилеристів (так, такі існують).

Культурний спадок "Пирятина" під загрозою. Наразі десь у нетрях центрального американського офісу музичного дистриб'ютора триває розслідування: "Пирятин" - це екстремізм на національно-расовому ґрунті чи все ж таки антиімперський спротив? Однак, якщо в Росії ініціюють судовий позив на всі ці платформи за "розповсюдження екстремістських матеріалів", то ймовірність повного зникнення улюбленого багатьма слухачами альбому, не лише однієї пісні, зі стрімінгів стане реальною.

"Арта" народилася як відповідь на прямий запит українських воїнів - запит на бадьору пісню без скиглення та пафосної нудотини, без молитв, янголів та хлопчиків, натомість із мочиловом лаптєй

"Арта" народилася як відповідь на прямий запит українських воїнів - запит на бадьору пісню без скиглення та пафосної нудотини, без молитв, янголів та хлопчиків, натомість з мочиловом лаптєй. Саме тому без кліпа і будь-якого відеоряду, і без жодної реклами, на офіційному каналі "Пирятина" в YouTubе вона має більше мільйону переглядів.

Люди її співають під гітару і без, це роблять навіть ханжі, які бояться кріпкого слова.

Хороша пісня, але може зникнути з радарів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі