Луческу можна вважати переможцем

Нічия у грі з "Шахтарем" влаштувала "Динамо"

Для "Динамо" саме гра у чемпіонаті проти "Шахтаря" була головною. У жертву були принесені поєдинки за суперкубок та "Баварія".

Нічия – на користь "Динамо". Команда Луческу перемагає тих, у кого може виграти. Це філософія тренера. Мірча розуміє: він має перемогти всіх у чемпіонаті, щоб не залежати від матчів проти "Шахтаря". Водночас - сподіватися на втрати "гірників" в інших матчах.

Сьогодні Сергій Сидорчук не відповідає рівню "Динамо". Якщо команда захоче стати сильнішою, то їй перш за все потрібен якісний опорник. Сидорчук явно не справляється із цією роллю. Щоматчу він ризикує достроково покинути поле. Мене хвилює, що капітан команди – гравець посереднього рівня. Анатолій Дем'яненко був найкращим лівим захисником СРСР та одним із найкращих у світі. Андрій Баль був душею команди.

Сидорчук не відповідає рівню "Динамо", капітаном має бути Циганков

Я б віддав пов'язку Віктору Циганкову. Роль віцекапітана його обмежує. Якби він відчував відповідальність за команду, то розвивався би швидше.


Мене порадував вихід Вітіньйо на вістрі атаки, бо Денис Гармаш – це шлях нікуди. Так само як і Беньямін Вербич. Бразилець нічого особливого не робить, але його дії мають перспективу. Кожна дія спонукає до розвитку, а не спонтанному рішенню.

Владиславу Супрязі винесли вирок – весь матч він просидів на лаві запасних. Хоча проблеми "Динамо" в атаці наявні. Команда нічого не забила в чотирьох останніх матчах проти сильних суперників.

"Шахтареві" бракувало Траоре. Якісний форвард, якого можна буде продати згодом за хороші гроші. Сикан – не "тягне". Треба чекати Мораеса.

Добре відсудив матч Олександр Шандор. У всіх суперечливих моментах ухвалював правильні рішення. Тримав на полі авторитет.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі