Зеленський прибрехав собі два досягнення

Президент дійсно переймається інфраструктурою. Але армія і суб'єктність? Серйозно?

Усі політики брешуть. Люди це розуміють і сприймають брехню політиків досить спокійно. Але коли політики брешуть тупо і називать чорне білим, це бісить. Тому що така відверта брехня – це неповага. Це значить, що вони сприймають нас за клінічних ідіотів, нездатних скласти 2+2.

Коли Володимир Зеленський сказав, що три його найбільші досягнення це - армія, суб'єктність і розбудова інфраструктури, у мене затіпалося око. Бо з трьох досягнень прибрехати собі два – це вже занадто!

Погоджуся з інфраструктурою. ВІн дійсно її драйвить. Робиться багато. Навіть розуміючи, що гроші на дороги забрали у хворих, а друзі президента крадуть на будівництві десятки мільярдів, не можна не відзначити, що Зеленський переймається інфраструктурою і дороги будують.

Два роки не виконується державне оборонне замовлення

Але армія? Серйозно? Два роки не виконується державне оборонне замовлення. Два роки армія була десь на переферії уваги президента, а тепер він покрасувався на параді і каже, що армія - це його заслуга? Ніт, пардон! Не ваша, пане Зеленський. Все, що ви зробили для армії – зруйнували не все, що збудували попередники.

А тепер ця "суб'єктність". Я розумію, таргетна глядачка "1+1" Антоніна, на яку розраховані спічі президента, мало не упісялася від такого цікавого, незвичного і дуже розумного слова "суб'єктність". Мабуть, вона досі молиться богові, що у неї є такий розумний президент.

Але, якщо під словом суб'єктність ви мали на увазі міжнародний авторитет та суверенітет у вирішенні своїх внутрішніх справ, то це повна брехня. Бо саме за вашого керівництва великі дяді розіграли "Північний потік-2" без участі України. Без України Німеччина закликає провести вибори у сепаратистів. Без України почали зустрічатися з Путіним та узгоджувати питання Криму і Донбасу. А ще вас, такого суб'єктного, нащолкали по носі не тільки Меркель з Байденом, а й такі скромні в геополітичному плані гравці, як Молдова, Естонія, Грузія. І було ж за що.

Великі дяді розіграли "Північний потік-2" без участі України

Порада на майбутнє. Ви ж все таки, президент! Тому брешіть хоча б наполовину. Наприклад, скажіть, що ви досягли миру на Донбасі. Звичайно, це брехня, але там дійсно трошки менше стріляють і людям подобається, коли війни ніби нема. Або скажіть, що ринок праці оживає. Бо він і правда ожив. Так скажіть, що ожив завдяки вам. Ну і Єрмаку, звичайно. Ще б могли сказати, що лелеки полетіли у вирій. Під вашим особистим контролем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі