ГЕТЬ ЕРОТИКУ! ДАЙОШ ПОРНОГРАФІЮ!

Чим еротика відрізняється від порнографії? В еротиці все красиво, в порнографії  - правдиво))).

Українська влада прихильник еротичного жанру. Суцільні еротичні сюжети, суцільна естетика. Все красиво. А сюжетних ліній скільки. Тому й люблять наші можновладці "полуничку".

Наприклад, еротика від Арбузова. Сюжет  - запровадження обміну валют за паспортами. У Арбузова пояснюють:  "Така перевірка резидентності фізичних осіб відповідає рекомендаціям міжнародної Групи з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей - FATF".

Суцільна еротика: красиво, естетично, правильно.

Порнографія - поява "мінял", дірка в бюджеті через ненадходження відрахувань від валютних операцій, незручності мільйонам громадян.

Фантастичні еротичні сюжети  від прем'єра Азарова.  Керманич уряду реформаторів вважає, що поліпшення позиції України у Світовому рейтингу  конкурентоспроможності свідчить про ефективність заходів уряду.  "Зростання рейтингів, це серйозна підтримка нашого курсу", - кокетливо стверджує прем'єр.

Порнографія  - Україна за конкурентоспроможністю поряд з Ботсваною і Тринідадом на 82-ому місці в рейтингу конкурентоспроможності.  Практично знищений малий бізнес, ухвалений ганебний Податковий кодекс, різке зменшення платоспроможності громадян.

Від Януковича  - цілий еротичний екшен. Президент Віктор Янукович запевнив, що не втручається в суд у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. На думку президента, Печерський райсуд Києва не допускає порушення законів під час розгляду справи Тимошенко.

Знову суцільна естетика, знову все красиво.

А найеротичніший канал в країні став УТ-1. З ранку до вечора суцільні еротичні сюжети від уряду, Нацбанку, Адміністрації  Президента...

Але якось дивно все виходить -  на телебаченні еротика, в реальному житті суцільна порнографія.  То, може, вже час назвати речі своїми іменами?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі