Убога естетика лукашенківських фальшивок видає замовника з головою

Навіть найсмішніша і нікчемна людина може бути здатна на жахливі масштабні злочини

Стилістика "зізнань" Протасевича і "переговорів Ніка і Майкла" дуже близькі. Пов'язано це з тим, що складалися тексти цих фальшивок, щоб догодити одному читачеві. І ви його знаєте. Цей дивний монстр - міцний горішок (з листування) зі сталевими яйцями (з зізнань), щось типу робота-мутанта з фільмів жахів, який захопив цілу країну і піддає її народ витонченим знущанням і приниженням.

Убога естетика лукашенківських фальшивок видає замовника з головою. Цей боягузливий, злісний, істеричний нікчема, давно втративший статеві ознаки, хоче, щоб вороги визнали його "міцним горішком зі сталевими яйцями".

Цей боягузливий, злісний, істеричний нікчема, давно втративший статеві ознаки, хоче, щоб вороги визнали його "міцним горішком зі сталевими яйцями"

Лукашенко убогий тиран в новітній світовій історії. Сталін теж надиктував чекістам "визнання" обвинувачених на відкритих процесах над "ворогами народу". Але ви можете уявити, щоб він змушував Зінов'єва або Бухаріна розповідати про "сталінські сталеві яйця"? Сталін був справжнім шекспірівським лиходієм. Лукашенко – опереточний лиходій-пошляк, самовдоволений дурень на троні.

Чикатило і Лукашенко довели, що навіть найсмішніша і нікчемна людина може бути здатна на жахливі масштабні злочини.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі