"Баварія" стала жертвою травм і неконкурентності бундесліги

"Реал" за потреби міг додати у матчі проти "Ліверпуля"

"Реал" у Лізі чемпіонів перевершує самого себе в чемпіонаті. Команда повернула свою гру, діє розкуто, ініціативно. Мені здалося, що в матчі з "Ліверпулем" мадридці діяли із певним запасом і могли додати в критичний момент, якщо такий раптом виникнув би.

Натомість "Ліверпуль" ніяк не знайде себе після травми Ван Дейка. Клопп перепробував в обороні масу варіантів, але жоден із них результату не приніс. Команді було би легше, якби Ван Дейк перейшов до іншої команди. Тоді би з'явилися інші лідери. А так він є, але на поле не виходить. Це створює певні проблеми в роздягальні.

Скромний результат "Манчестер Сіті" не здивував. Суперники достатньо вивчили манеру гри підопічних Гвардіоли, їхнє бажання домінувати на полі. В чемпіонаті, де напружений графік ігор, до манери "Манчестер Сіті" пристосуватися важко. Однак якщо йде цілеспрямована підготовка до двох конкретних матчів – то шанс знайти контргру збільшується. Саме це і зробила "Боруссія". Команда цілком могла розраховувати на кращий результат. Тепер інтрига повторного протистояння закручена до неможливості.

Суперники добре вивчили команду Гвардіоли

"Баварія" у протистоянні з Парижем стала жертвою травм і неконкурентного середовища в бундеслізі. Команда звикла, що може переламати будь-яку гру, але до суперництва на рівні такого опонента з його неймовірно швидкими контратаками виявилася неготовою.

Почеттіно натомість легко вписався в структуру "Парі Сен-Жермен" з його засиллям південноамериканців і африканців. Там, де не діяла жорстка німецька дисципліна Томаса Тухеля, почали діяти емоції Почеттіно. Ще не все вдається у першості Франції, але на міжнародній арені ПСЖ проводить один із найкращих сезонів.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі