Імперія для українців – валіза без ручки. Життєво необхідна своя держава

Навіть очоливши монстра, не мали з того зиску

Трагедія малоросійства в тому, що вони 300 років билися за контроль над ресурсами імперії з іншими конкурентними етнічними корпораціями, то вигравали, як за Єлизавети, то вчисту програвали німцям, як за Катерини. Доклалися до всіх здобутків і завоювань імперії, які приписали собі росіяни (від штурму Ізмаїла і аж до генерал-губернаторства на Камчатці). Воювали з українствующею опозицією автономістського українського проекту, яка почалася з "Історії русів", аж до проголошення паралельної держави в Харкові (на Київ наступав Антонов-Овсієнко, а не німець якийсь). Перемогли, до речі, партію німців на хвилі патріотичного піднесення Першої світової, але їхнє місце тут же заповнили євреї, яких раніше в політику не пускали. Пережили грузинський терористичний ексцес і Другу світову - і очолили таки імперію остаточно.

Так, починаючи від Хрущова, усі правителі СРСР, аж до Горбачова - каліровані малороси, члени малороської мафії, хоча Брежнєва певний час і маскували під молдованина. Але так, розквіт імперії, про який так плачуть совки - Юра в космосі, паспорти для селян і самий вкусний пломбір - сталися саме під керівництвом малоросів, що спиралися на українські кадри й ресурси - Хрущова, Брежнєва, Горбачова (запишемо Ставропілля до таємних українців).

Розквіт імперії, про який так плачуть совки - Юра в космосі, паспорти для селян і самий вкусний пломбір - сталися саме під керівництвом малоросів, що спиралися на українські кадри й ресурси

Але їх же досвід показав, що розвиток тієї імперії міг відбуватися тільки шляхом визискування українських ресурсів. Це ще Безбородько зрозумів, саме Україну обкладаючи новими податками, щоб закрити мільйонні дірки в імперському бюджеті. А скільки людських доль ми закопали в Цілину і нафтову вічну мерзлоту. Чи проїхав по БАМу хоч один український вагон?

Тобто навіть очоливши франкенштейна, монстра, українці не мали з того жодного зиску, бо підтримка його в життєздатному стані вимагала більше, ніж всі його ймовірні прибутки, включно з грабунком велосипедів і дамських годинників після чергової війни - валіза без ручки.

Це дуже гарно видно по агросектору. Варто було звільнитися від турбот за Нечорнозем'я, як попри всі плачі за колгоспами-мільйонерами, Україна знову стала житницею Європи, а врожайність з радянських 9 ц/га підскочила до американських 26 ц/га, і вже ніхто не згадує, що за совка ми зерно імпортували з Канади.

Опустимо тут довгий абзац про неможливість усе те реформувати, доведену Горбачовим.

Отож імперія для українців виявилася "чемоданом без ручки". А дві світові війни на наших теренах і, головне, штучний Голодомор показали, що своя держава життєво необхідна і це краще, ніж бути визискуваною провінцією, навіть за клоунату.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі