Зеленський знищує РНБО

Перетворює Раду нацбезпеки на інструмент побудови абсолютної монархії

РНБО не може підміняти суди. Якщо людина звинувачується у злочині, обставини мають бути досліджені, а звинувачення мають бути доведеними. Для цього існують суди. Не можна просто ткнути в людину пальцем і сказати: вийди, розбійник! Це не правосуддя, це абсолютна монархія.

Санкції РНБО не можуть підміняти кримінальну відповідальність за злочини. Якщо Медведчук фінансує терористів і є ворожим агентом, то які в біса санкції? Він має сидіти у в'язниці!

РНБО - це Рада національної безпеки й оборони. Це не податкова і не митниця. Це орган, який має забезпечувати, в першу чергу, оборону країни. І коли на кордонах російські танки, НАТО та США приводять свої війська в повну бойову готовність, а президент України проводить засідання РНБО щодо контрабандистів, у мене виникає одне питання: що? Правда? Санкції проти контрабандистів як план захисту від російської агресії?

Зеленський - зло. Зі злом потрібно боротися

Зеленський - зло. Не тому, що він дурень, брехун, маніпулятор, імітатор бурної діяльності і людина без цінностей та моралі. Зеленський зло, бо він руйнує інституції. Незаконний розпуск Верховної Ради у 2019-му. Незаконне формування уряду президентом, а не Радою. Рейдерство Нацбанку. Незаконний розгром та параліч Конституційного суду. Постійні атаки НАБУ, НАЗК. Тепер - знищення РНБО як органу національної безпеки та перетворення на інструмент побудови абсолютної монархії Зеленського.

Зеленський - зло. Зі злом потрібно боротися. Кожен, хто лишається осторонь, підтримує зло.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі