Путін зробив велику помилку. Росії доведеться довго розплачуватися

Усі "досягнення" диктатора – це чиста фікція

Путін неодноразово повторював, що найбільшою трагедією ХХ століття був розвал СРСР. Власне від цього сумнівного твердження й почала формуватися все подальша політика Москви, яка почала нарощувати свою агресію по всьому світу. Саме з цього моменту Російська Федерація перестала зважати на міжнародне право, замінивши його на право сильного.

Але відправною точкою початку знищення Росією самої себе можна вважати окупацію нею українського Криму і частини Донбасу. Це найбільша помилка Кремля в ХХІ столітті. За яку розплачуватися Російській Федерації доведеться ще дуже і дуже довго.

Навесні 2014 року фейкова зимова Олімпіада в Сочі надихнула російського диктатора на божевільні ідеї. Але Путін спіткнувся об Україну. І ця його трагічна помилка невиправним чином впливатиме на репутацію Росії і ставлення до неї в світі. Не говорячи вже про зміну світової історії, до якої так прагнув весь час Путін.

Путін спіткнувся об Україну

Важко навіть собі уявити, як до цього неадекватного рішення міг прийти "лідер нації", де в цей час були його радники і експерти, котрі б мали прораховувати усі негативні наслідки для Російської Федерації хоча б на декілька кроків вперед.

Путін добровільно підставив Росію під санкції. І що б кремлівські кримінальні злочинці і злодії, котрі видають себе за політиків не говорили, але вони поступово тиснуть на РФ. Колективний Захід від них не збирається відмовлятися, і якщо в Кремлі нарешті не одумаються, то на Росію незворотно чекає доля Радянського Союзу.

Одурманене путінською пропагандою населення Російської Федерації не готове усвідомити, що всі "досягнення диктатора" – це чиста фікція. Насправді можна лише говорити про антидосягнення.

Реальні результати правління Путіна за 20 років є такими: розквіт корупції; розпил бюджету на багатомільярдних держпроектах; збільшення пенсійного віку; падіння курсу рубля в 4 рази; різке зростання цін на продукти (тільки на гречку ціни збільшилися за 5 років в 5 разів); зростання цін на бензин в 7 разів; дике зростання тарифів житлово-комунального господарства; зростання цін на житло (житло стає менш доступним молодим сім'ям); зниження народжуваності і провальна демографічна ситуація; провал з допінг аферою і відсторонення російських спортсменів на 4 роки від всіх великих змагань в світі; зниження реальних доходів громадян Росії за останні 7 років; зростання числа жебраків і малозабезпечених в країні; запровадження в Російській Федерації цензури; встановлення в Росії поліцейської держави; провал в космічній галузі (за кількістю запусків РФ поступається вже не тільки США і ЄС, а й Китаю та навіть Індії).

Сьогоднішні часи в Росії дуже нагадують події перед початком великих репресій організованих Сталіном. Тоді теж плескали в долоні з піною у рота і дивилися на вождя поглядом синівської відданості. А потім, через декілька років, в таборах загинули мільйони людей.

"Демократія" і "свобода слова" в Російській Федерації вже зросли до такого нечуваного "рівня", що ще трохи і наступним кроком Кремля стане заборона соціальних мереж і Інтернету.

"Демократія" і "свобода слова" в Російській Федерації вже зросли до такого нечуваного "рівня", що ще трохи і наступним кроком Кремля стане заборона соціальних мереж і Інтернету. Адже вони заважають Путіну будувати "світле майбутнє".

А коли інформаційний простір майже зачищений, то можна спокійно вже рухатись далі. Так в Росії примусили саморозпуститися організацію "За права людини". І можна лише припустити який колосальний тиск чинився на його керівництво.

Все відбувається за принципом, який свого часу визначив один із лідерів опозиції Борис Немцов: "чим нижчий рейтинг влади, тим більшими стають репресії". Скоро оцінювати "права людини" в Росії стане зовсім неможливо, через повну відсутність таких.

Скоро оцінювати "права людини" в Росії стане зовсім неможливо, через повну відсутність таких

Хоча, справедливості заради, необхідно визнати, що все ж в путінській Росії у громадян залишаються деякі "права": платити податки, бути донощиком, проводити акції на підтримку Путіна і єдиноросів. Ці права у "неокріпаків" не віднімуть.

Путін крок за кроком готує населення РФ до того, що воно буде дуже радіти, коли йому повідомлять, що в Кремлі прийняли нарешті рішення раз і назавжди відгородитися від ненависного всім Заходу, який заважає росіянам жити.

Режим клептократів у такій ізоляції від демократичного світу вбачає єдину можливість свого подальшого виживання. Ось чому в Кремлі так з цим поспішають. Викорінення критичного мислення в Росії стає головним завданням діючої влади. Оскільки в "путінському королівстві кривих" дзеркал з інакодумством вирішили покінчити раз і назавжди.

Тому організація "За права людини" в РФ не тільки не потрібна, вона дуже шкідлива в країні, де живе лише одна людина – Путін. А от його права захищають спецслужби, поліція, армія і флот. Та й взагалі потрібно менше думати, коли за вас думає "великий старець" в Кремлі.

Путін перетворив Росію в суцільний "рай". Та це тільки "рай" для обраних. Для всіх інших вхід туди суворо заборонений.

Путін перетворив Росію в суцільний "рай". Та це тільки "рай" для обраних. Для всіх інших вхід туди суворо заборонений

Його абсолютно не хвилює, що в країні цілеспрямовано знищується охорона здоров'я, а навіщо взагалі росіянам потрібні лікарні, коли вони при такому президентові стали просто "безсмертними".

По-варварськи вирубують ліс, розпродають природні ресурси іноземним компаніям, руйнується сільське господарство і промисловість, катастрофічно забруднюється природа та міста. Ціни на продукти страшенні, а заробітна плата та пенсії – нікчемні. І все за якихось 20 років. І навіщо про це згадувати, коли є улюблений Путін. Треба згуртовуватися навколо "вождя". Бо, як розказує телевізор, росіяни – це "одна велика сім'я".

Для путінського безсовісного часу дуже характерно, коли демонстративно і показово пресують і змушують ліквідувати всі "острівці" захисників прав людини. У злочинців, які узурпували владу, немає взагалі в лексиконі таких понять, як права людини. Вони не розуміють цінності цього і не усвідомлять, поки самі не опиняться на лаві підсудних.

Путін дбає лише про дотримання своїх і кооперативу Озеро "прав" грабувати Росію. Якщо ви не з їх числа і не маєте адміністративного ресурсу, то в країні поліцейщини, що розперезалася, якщо потрапите під репресивний каток, розраховувати нема на що.

Росіянам залишали тільки одне право – дивитися і слухати те, що розказують по телевізору штатні пропагандисти. Під ці "пропагандистські мантри" руйнується держава, яку путінцям абсолютно не жаль.

Після вторгнення в Україну Путін і його подільники перестали зважати не тільки на правила заведенні у міжнародному співтоваристві, а й пішли на безмежів'я у самій Російській Федерації.

Росія дуже ризикує тим, що корабель її державності піде на дно. Пробоїни в її корпусі вже нічим не залатати

Капітан "Титаніку" робить вигляд, що політичні шторми навколо Росії його не стосуються. А ядерний статус РФ дає їй право робити з сусідніми країнами усе, що заманеться.

Але останні події наочно доводять, що в Кремлі дуже помиляються. Оскільки, не залишивши Україну в спокої і не вивівши свої війська з її території, Росія дуже ризикує тим, що корабель її державності піде на дно. Пробоїни в її корпусі вже нічим не залатати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі