Вакцина і медична мафія

Народ, здатний обрати Зеленського, дуже легко піддається маніпуляціям

Чим могутніша мафія, тим менше про неї говорять. Медична мафія в Україні настільки вросла у життя кожного з нас, що її вже сприймають як "об'єктивну реальність, що дана нам у відчуттях". Насправді ж це гігантська злоякісна пухлина, що паразитує і без цього в не дуже здоровому тілі нашого суспільства. Мільйони українців щодня переплачують купу грошей за ліки, які їм "впихують" через рекламу та лікарів. Бо ж кожен український лікар, посилаючи пацієнта за певними ліками до певної аптеки, чи направляючи у певну клініку, є одночасно ділером медичної мафії.

Саме медична мафія не дала здійснити в Україні реформу охорони здоров'я, не пошкодувавши на це грошей. Українцям методично вбивали в голову меми про смертельність реформ у медицині і таки вбили. Це нескладно – народ, здатний обрати Зеленського, дуже легко піддається маніпуляціям.

З коронавірусом медична мафія розібралася швидко. Люди стояли у чергах, аби заплатити по тисячі гривень за копійчаний мазок у носі. Ми і досі не знаємо, звідки взялися такі ціни за аналіз, який у тій же Німеччині роблять безплатно усім охочим ледь не на вулиці.

Тепер черга дійшла до вакцинації, провал якої, на мою думку, зумовлений не лише безтолковістю медичних чиновників. Аби зуміти привезти ампули і потім вколоти їх людям, не треба навіть медучилища закінчувати! Просто медична мафія ще не визначилась, скільки вона має на цьому заробити. І поки бідолашні українці слухають взаємні звинувачення політиків та чиновників у зриві вакцинації, медичні мафіозі задоволено потирають руки.

Досі сотні тисяч українців помирали щороку без належної медичної допомоги і нічого. Всі були задоволені і не бажали жодних реформ. То чого тепер хвилюватися?

Не сумнівайтесь, вони на цьому таки зароблять, причому дуже багато. А те, що поки вони там мудрують, помре сотня-друга тисяч людей, їх не тривожить. Досі сотні тисяч українців помирали щороку без належної медичної допомоги і нічого. Всі були задоволені і не бажали жодних реформ. То чого тепер хвилюватися?

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі