Зеленський скуштував владу і неодноразово порушив закон. На цьому не зупиниться

Нам не побудувати правову державу безправ'ям. Зробіть висновки. Поки не пізно

Хочу поаплодувати Зеленському. Він заслужив. Або його технологи. Але принцип "хліба і видовищ" знову показав себе більш ніж ефективним. Патріотична тусовка отримали своє шоу і привід для радості у вигляді закриття каналів і санкцій щодо Медведчука, які наклали по беззаконню. Потім антимайданна і проросійська тусовка отримали своє шоу у вигляді суду щодо Стерненка і терміну в більш ніж 7 років. І теж по беззаконню. У підсумку, усім сестрам по сережках. Баланс дотриманий і інформаційний хаос знову заповнив усе інформполе. Усі забули про вакцинацію і МВФ, про мовчання президента щодо втрат на фронті, про дірки в бюджеті і про кризу КСУ. Говорять про інше. А влада може і далі діяти і лажати. Тому що людьми з пам'яттю акваріумної рибки легко маніпулювати. Їм дадуть нове шоу і новий шум.

Зеленський і його оточення знищують право в Україні, а люди аплодують їм в залежності від своїх політичних симпатій

Але мене жахає те, як Зеленський і його оточення знищують право в Україні, а люди аплодують їм в залежності від своїх політичних симпатій. Коли йде порушення закону по відношенню до їхнього опонента, то багато хто готовий це підтримати, не замислюючись про те, що так само влада може вчинити і з їхніми лідерами симпатій. Ви все ще не зрозуміли, що я мав рацію, попереджаючи вас про це? І Зе на цьому не зупиниться. Він скуштував владу і вже неодноразово порушив закон. Значить, єдиний варіант для нього уникнути покарання - це повторно обратися. І Зеленський вже почав до цього готуватися. А ви своїми помилками йому спрощуєте реалізацію задуманого.

Все має бути за законом. Все і по відношенню до всіх. А значить, нам необхідна судова реформа і дотримання законів. Але Зеленський у цьому не зацікавлений. Значить і далі буде створювати хаос і інформаційний шум. Подумайте про це, коли вчергове захочете підтримати незаконне рішення Зеленського, якщо воно буде вам симпатичне і підходитиме під вашу суб'єктивну думку про справедливість. Зрозумійте, що нам не побудувати правову державу безправ'ям. І зробіть висновки. Поки не пізно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі