Електроенергія виросте на 100%. Зеленський збрехав

Треба обіцяти не низькі тарифи, а працювати над тим, щоб у людей виросли доходи

Кабмін скасував пільговий тариф на електроенергію по 90 коп. за кВт-год для населення на перші 100 кВт-год на місяць і встановив з 1 січня 2021 року фіксовану ціну для побутових споживачів на рівні 1,68 грн за кВт-год.

Це говорить про те, що для громадян України електроенергія виросте на 100% з першого січня. І щоб мало не здалося, то і газ піднімають на 40%. Пам'ятаєте, Зеленський пообіцяв 2 грудня 2019-го, що опустить тарифи? Так ось, збрехав, як завжди. І від початку кінця епохи бідності він опустив тарифи. Але це не точно. А ось те, що на обіцянки своїм виборцям можна плювати, як і на самих виборців, Зеленський вже зрозумів. І це точно.

Якщо серйозно, то я вважаю, що треба обіцяти не низькі тарифи, а працювати над тим, щоб у людей виросли доходи. Низькі тарифи - це тупиковий шлях Венесуели і Білорусі. Працювати треба над тим, щоб у людей були такі зарплати і пенсії, які дозволяють їм оплачувати тарифи. Люди тікають з тих же Венесуели і Білорусі до країн з високими тарифами. Тому що втікають не за низькими тарифами, а за високою якістю життя і свободами. Але Зеленському простіше обіцяти і потім не робити. Як і зараз.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі