Великий герб – один із язиків полум'я, яке зжере будову

Все, до чого дотягуються руки цієї законним чином обраної влади – знецінюється в нуль

Поки я тут тихо пиляю лівацький грант і малюю геїв-веганів-людино-павуків, в голову лізуть епістолярні коменти в жанрі ультраправої розпуки. Ось наприклад.

Раптовий конкурс на великий Державний герб – це просто один з фрагментів розпилу конструкції перед фінальною утилізацією. Взагалі це цікава і масштабна історія.

Виглядає так, що конструкція, в якій ми досі живемо, і яка ще пару років тому мала шанс на еволюційні зміни, і яка зі скрипом, але змінювалася на краще, от вона схлопується навіть на символічному рівні.

Демократія в умовах війни на винищення і при провальній якості пересічного громадянина, якось вона не виправдала себе, і це є удівітєльний факт, рєбята.

Все, до чого дотягуються руки цієї законним чином обраної влади – все це знецінюється в нуль. Майдан і війна, на черзі ось великий герб – все фактично уже перемелено в якийсь глевкий понятійний шлак завзятими хаоситами. Або відверто ватними, або дебілкувато по-свинолупськи патріотичними.

І все це лише тому, що великій масі люду тупо не вистачило когнітивних здібностей, аби відчути тупе наї*алово, яке було видно уже по походкє входящєго в кімнату вора.

Достатньо перегляду однієї серії серіалу "Слуга народу", щоби зрозуміти – перед нами вори, прєдатєлі, кугути і кацапня.

Але ж саме завдяки цьому серіалу за них й проголосував виборець. Ви розумієте, що це означає?

Тю, так а шо такоє? Герб – то просто один з язиків полум'я, яке жере будову.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі