Опитування Зеленського – технологія. До неї системно готувались

Зараз для Банкової важливо не програти місцеві вибори

Ініційоване Зеленським опитування – політтехнологія, яка дозволяє "слугам народу" вирішити одразу три електоральні завдання.

Зеленський продемонстрував на всеукраїнському рівні, виборцям, "лідерську позицію", що він і його політсила єдині, хто не лише реально дбають про український народ, але й цікавляться його думкою.

Це однозначно сподобається частині електорату, що у свою чергу конвертується у голоси на підтримку кандидатів від "СН" 25 жовтня.

За 12 днів до завершення місцевої кампанії, принципово змінити публічний дискурс, створивши в головах виборців нову "ідеологічну рамку" для обговорення. Замість обговорення локальних проблем (де партія "Слуга народу" реально слабка) до обговорення всеукраїнських.

Тепер останні два тижні всі обговорюватимуть не проблеми комунальних тарифів, а, наприклад, проблему "майбутнього статусу ОРДЛО".

Запустити в опитуванні популістичні тези, які точно сподобаються виборцям.

Це все, на думку технологів Банкової, дозволить переломити ситуацію та наростити "Слузі народу" електоральні бали. До речі, судячи зі слоганів на бордах "буде так, як вирішиш ти" - вони системно готувались до цієї інформаційно-електоральної провокації.

Питання легітимності опитування, форма, де друкуватимуть бюлетені і братимуться кошти - хай ці питання обговорюють інші політичні гравці, яких технологи Банкової грамотно втягують на своє інформаційне поле, де Зеленський в очах виборців виглядатиме сильніше.

Зараз для Банкової важливо не програти місцеві вибори.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі